HTML

Mázli-m van

Mázli kutya sorsa, napi bontásban

Friss topikok

  • EASY: @star72: megmondom mire akadtam ki... az utóbbi évek legfájóbb döntését kellett meghoznom, erre eg... (2010.03.03. 10:33) Mire volt ez jó?
  • vukcica: Gyorsan tanul az okos kuty :) (2010.02.25. 10:10) Száraz alom
  • EASY: tippelj újra... :) (2010.02.24. 20:53) Valaki KICSERÉLTE a kutyámat!
  • Johndo: bizony, nem olcsó mulatság, de amíg kicsi, addig kell rá bőven költeni, hogy egészséges legyen a c... (2010.02.24. 20:46) How much is the DOG?
  • EASY: @vukcica: Csak te látod... az a vaku miatt van... nem szárítottam meg. csak megtöröltem. ez kutya.... (2010.02.24. 14:13) Fürdés

Linkblog

2010.02.21. 18:31 EASY

Leomló falak...

TÁDÁÁÁÁM!!!! :)

Hogy gyorsan tanul, az nem kifejezés! A délután sétáltatás nagy sikert hozott. Újabb falak dőltek le Mázli hátsója, és a természet lágy öle között!

Siekrült egy "kettes programot" és lefuttatni. Ahogy Polisz barátunk fogalmazott: "gémeskutas" eljárással. Merthogy esemény közben folyamatosan pumpált a farkával. Mókás látvány volt.

Amíg kölyök, addig sokat iszik, így sokat is pisil. A teljes szobatisztaság elérése tehát kor kérdése is, nem csak a szoktatásé.

Aztán az esti séta alkalmával megbarátkozott egy "király" méretű németjuhásszal. Aki a rutinosok nyugalmával tűrte Mázli rohamait. Pedig a németjuhász farka volt önmagába akkora mint a Mázli egész teste. :) De mázli nem adta fel. Neeem olyan kutyából gyúrták! :) MEGUGATTA ellenfelét. Bár találóbb kifejezés lehet a vakkantás, de akkor is hangot adott a gondolatainak. Ez mindenképpen becsülendő.

Este hajszál híján megette az elé tett tápot. Lassan kezdem kiismerni hogy mennyit eszik. Ami a tápos zsákra van írva, az pont nem ér szart se. Két nap alatt se eszik meg annyit, ami meg van adva... Okosabb mint hinnénk. Pontosan tudja mennyit akar enni. Mint már mondtam, OKOS kutya! :)

1 komment

süti beállítások módosítása